Vitaliteitsreizen.nl

Website Design

Klant

  • Vitaliteitsreizen

Diensten

  • Web design
  • Huisstijl / visuals
  • Conversie optimalisatie

 

  • SEO
  • Google Analytics
Vitaliteitsreizen

Project Info

Uitdaging

De klant is actief op het gebied van opleidingen en trainingen waarna hij besloot om te starten met het aanbieden van vitaliteitsreizen. Dit doet hij door zijn trainingsvaardigheden te combineren met reizen. Een jaar geleden besloot de klant om te investeren in een nieuwe verfrissende website om de verschillende doelgroepen gemakkelijker aan te spreken.

Voor deze klant hebben wij een website ontwikkeld met een boekings- en aanmeldsysteem en basis SEO toegepast. Wij zorgen er onder andere voor dat de website altijd voorzien is van de nieuwste updates, informatie en data.

Oplossing

Voor een vitaliteitscoach hebben wij een site gebouwd waar vitaliteitsreizen op worden aangeboden. Het idee is simpel, trainingen en cursussen worden gecombineerd met reizen. Samen met de klant hebben we een duidelijk boekings- en aanmeldsysteem opgezet en is de site zo ingericht zodat de klant zelf aan de slag kan gaan met basis SEO, handig hé?

vitaal

Vitaliteitsreizen

Doel

Het doel voor deze klant was om een nieuwe website te bouwen en hoger te komen in Google, zodat hij gemakkelijk zijn doelgroep kan bereiken.

vitaliteitsreizen

Resultaat

Onze werkzaamheden hebben geresulteerd in een sterke online aanwezigheid voor vitaliteitsreizen. De website is voorzien van voldoende informatie die de doelgroep nodig heeft om te kiezen of zij gebruik willen maken van de dienstverlening

vitaliteits reizen
Contactformulier pagina Vitaliteitsreizen
Klantcase different marketing site voor vitaliteits coach