Pardussecurity.nl

Website Design

Klant

  • Pardus Security

Diensten

  • Web design
  • Huisstijl / visuals
  • Conversie optimalisatie

 

  • SEO
  • Google Analytics
Pardus Security

Project Info

Uitdaging

In de oude situatie bereikte Pardus Security haar klanten vooral door middel van partners en mond op mond reclame. Dit hebben ze samen met ons uitgebreid naar een extra verkoopkanaal: hun nieuwe website.

Via deze website kan de doelgroep meer info over het bedrijf en hun dienstverlening vinden. Dit met als doel de bezoeker zo te enthousiasmeren dat hij/zij contact op zoek of een offerte aanvraagt.

Oplossing

Voor Pardus Security hebben wij het beheer van de huidige website overgenomen. Als beginpunt hebben we de huidige website voorzien van een volledig redesign met de nieuwe huisstijl van het bedrijf.

Vervolgens hebben we de website geoptimaliseerd voor SEO en conversie.

Pardus Security

Pardus Security

Doel

Het doel voor deze klant was om een nieuwe website te bouwen en hoger te komen in Google, zodat hij gemakkelijk zijn doelgroep kan bereiken.

Pardus Security

Resultaat

Doelgroep onderzoek
Samen met de klant hebben we zijn doelgroep in kaart gebracht. Op basis hiervan hebben we al onze verdere werkzaamheden verdeeld in de drie doelgroepen die de klant wil bereiken.

Web design
We hebben voor deze klant de website volledig opnieuw opgebouwd. Hierbij hebben we de focus gelegd op een voor de gebruiker optimale navigatie.

SEO
We hebben tijdens het bouwen van de website direct rekening gehouden met de basis van SEO. Hierdoor is er een solide basis voor de klant om op verder te bouwen.

Rapportage
We monitoren de site. Hierdoor kunnen we zien hoe bezoekers zich gedragen en hier de site verder op afstemmen.

Contactformulier pagina Vitaliteitsreizen
Scherm­afbeelding 2023 06 14 om 15.31.41