design agency 5

Website voor alarm installateur

Voor Pardus Security hebben wij het beheer van de huidige website overgenomen. Als beginpunt hebben we de huidige website voorzien van een volledig redesign met de nieuwe huisstijl van het bedrijf. 

Vervolgens hebben we de website geoptimaliseerd voor SEO en conversie. 

Scherm­afbeelding 2023 06 14 om 15.31.41
design agency icon 05

Doel

Het doel voor Pardus is om haar dienstverlening aan te bieden aan meer mensen. Om dit te doen willen ze o.a. online meer mensen in hun doelgroep bereiken.

design agency icon 06

Resultaat

Resultaat van de werkzaamheden is een website volledig in de nieuwe huisstijl. De website is online goed vindbaar en gemakklijk te navigeren voor de doelgroep.

design agency 11

Introductie

Online nieuwe klanten werven

In de oude situatie bereikte Pardus Security haar klanten vooral door middel van partners en mond op mond reclame. Dit hebben ze samen met ons uitgebreid naar een extra verkoopkanaal: hun nieuwe website.

Via deze website kan de doelgroep meer info over het bedrijf en hun dienstverlening vinden. Dit met als doel de bezoeker zo te enthousiasmeren dat hij/zij contact op zoek of een offerte aanvraagt.

Diensten

Diensten die we hier hebben toegepast

design agency 6

Suspendisse sagittis lorem accumsan convallis pharetra. Praesent ex ante, placerat quis purus a, tempor consectetur lorem. Integer accumsan pharetra orci nec tempor. Quisque mollis vel enim a facilisis. Aliquam ornare nunc nibh, sit amet porta diam pretium in. Cras et velit faucibus, dignissim tellus at.

design agency icon 01

Doelgroep onderzoek

Samen met de klant hebben we zijn doelgroep in kaart gebracht. Op basis hiervan hebben we al onze verdere werkzaamheden verdeeld in de drie doelgroepen die de klant wil bereiken.

design agency icon 03

Web design

We hebben voor deze klant de website volledig opnieuw opgebouwd. Hierbij hebben we de focus gelegd op een voor de gebruiker optimale navigatie.

design agency icon 02

SEO

We hebben tijdens het bouwen van de website direct rekening gehouden met de basis van SEO. Hierdoor is er een solide basis voor de klant om op verder te bouwen.

design agency icon 04

Rapportage

We monitoren de site. Hierdoor kunnen we zien hoe bezoekers zich gedragen en hier de site verder op afstemmen.

Werkwijze

Onze aanpak

01. Brief

In stap 1 brengen we haarfijn jouw bedrijf in kaart.

Wat verkoop je precies? Wie is je doelgroep? En wat wil je bereiken met jouw online aanwezigheid?

02. Research

Vervolgens gaan we onderzoek doen naar wat de beste strategie voor jouw situatie is. Moet het een complete webshop worden of is een one-pager juist een goede tool om in te zetten voor jouw doelgroep?

03. Game on

Na gedegen voorwerk komt actie. Hier gaan we een online aanwezigheid realiseren die haarfijn aansluit op jouw doelgroep en hierdoor:

conversie realiseert. 

Blog

Marketing Blog

Whitepaper: de SEO basis voor jouw website

Whitepaper: de SEO basis voor jouw website

Benieuwd naar de voordelen van SEO voor jouw website? Kom er achter in ons whitepaper waarin we de basis van SEO voor jouw website behandelen! In het whitepaper behandelen we de volgende onderwerpen: Het belang van SEO voor blogs en landingspagina's...

Lees meer
Contentkalender

Contentkalender

Een content kalender is een essentieel hulpmiddel voor content marketeers en teams om contentcreatie en -distributie effectief te plannen en te organiseren. Het stelt hen in staat om consistentie te behouden, gerichte content te creëren, teamcoördinatie te...

Lees meer
design agency 12

Get In Touch

Let’s Grow Your Brand Together