Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Site met boekingsmodule voor vakantiehuis
Voor deze vakantie accommodatie verhuurder hebben wij een website gemaakt voorzien van boekingsmodule. Tevens hebben wij ook de social media en emailmarketing in beheer voor deze klant.
Klantcase different marketing Boekingsmodule voor vakantiebungalow Joossesweg
Klantcase different marketing Boekingsmodule Joossesweg
Klantcase different marketing Boekingsmodule voor vakantiebungalow Joossesweg 65
Site met boekingsmodule voor vakantiehuis

Deze klant verhuurd zijn vakantie accomodatie. Jaren lang ging dit vooral via mond op mond reclame. De laatste jaren liep dit erg terug en dus besloot de klant bij ons een website te laten realiseren om een nieuwe doelgroep aan te spreken. 

Voor deze klant hebben wij een website ontwikkeld met boekingsmodule, deze beheren wij ook voor de klant. Ook hebben wij de social media en emailmarketing in beheer.

Doel klant

Voor deze klant was het doel om een compleet nieuwe doelgroep kennis te laten maken met zijn accomodatie. Dit vooral door de doelgroep online te bereiken.

Realisatie

Allereerst hebben wij een website gerealiseerd. Aan deze website hebben wij een boekingsmodule gekoppeld. We hebben hier gekozen voor een bestaand systeem om te gebruiksvriendelijkheid voor de klant te waarborgen. Zo verzend dit systeem automatisch reserveringsbevestigingen bij een boeking en worden zaken zoals facturen automatisch aangemaakt.

Vervolgens hebben wij gekeken hoe we traffic naar de site kunnen genereren. Dit hebben we deels gerealiseerd door het toepassen van SEO op de website. Dit hebben wij vervolgens aangevuld met social media marketing, wat erg effectief is gebleken in deze branche.

Deze twee kanalen vullen wij voor de klant aan met emailmarketingHiermee benaderen we periodiek bestaande klanten, deze zijn immers al eens tot koop over gegaan en hierdoor een zeer interessante doelgroep voor deze klant.

Eindresultaat

Al onze inspanningen hebben ertoe geleid dat de accomodatie van deze klant jaarlijks door veel meer klanten wordt geboekt dan voorheen. De zomer is vrijwel altijd 100% volgeboekt. 

Ook heeft de website zoveel traffic dat de klant eigenlijk nog wel een accomodatie zou kunnen aanschaffen.. 😉

bezoekersaantallen gerealiseerd door different marketing

Ondanks het nieuwe online kanaal (website+social media) worden ook de bestaande klanten niet uit het oog verloren. Zo komen er regelmatig ook boekingen n.a.v. de mailings die wij voor de klant versturen naar bestaande klanten.

De site is gelanceerd

Launched

2018 Q1

Site gebouwd door Different Marketing op basis van CMS WordPress

Platform

WordPress

Joossesweg 65 klant van Different Marketing

Klant

Joossesweg 65

Ook een site met boekingsmodule voor jouw vakantiehuis?

Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden!

joossesweg 65
joossesweg info
reserveren joossesweg
prijzen joossesweg
huis huren