Online marketing bureau Veenendaal

Wij doen marketing anders. Met onze no nonsense transparante aanpak maken we (online) marketing toegankelijk voor iedereen!

Vrijblijvende offerteKlantcases
Different Marketing

Welkom bij ons online marketing bureau in Veenendaal!

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven. Onze missie is om jou te helpen je (online) doelen te bereiken door middel van effectieve en efficiƫnte online marketingstrategieƫn. Onze diensten omvatten onder andere: zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadvertenties (SEA), social media advertising en webdesign.

 

Ons team van ervaren professionals zorgen dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt:

  • Zo zijn onze SEO-strategieĆ«n er op gericht om de organische zoekresultaten van uw website te verbeteren. Hierdoor krijgt jouw bedrijf meer zichtbaarheid krijgt bij je doelgroep.
  • Onze SEA-campagnes zorgen ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten staat wanneer potentiĆ«le klanten zoeken naar producten of diensten die je aanbiedt.
  • Onze social media marketing campagnes zorgen ervoor dat jouw bedrijf een grotere online aanwezigheid heeft en meer interactie heeft met je doelgroep.
  • Onze webdesigners zorgen ervoor dat jouw bedrijf er online professioneel uitziet en je website eenvoudig te gebruiken is voor je bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot een grotere kans op conversies.

 

Onze werkwijze

Onze aanpak is gebaseerd op data en we gebruiken de nieuwste technologieƫn om jouw campagnes te meten en te optimaliseren.

We analyseren je doelgroep en concurrenten uitgebreid om een ā€‹ā€‹strategie te ontwikkelen die specifiek is afgestemd; niet alleen op jouw bedrijf, maar vooral ook op jouw potentiele klanten!

Onze professionals houden zich continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de online marketingwereld, zodat we altijd de meest effectieve oplossingen kunnen bieden.

Onze klanten zien dan ook vaak een significante toename van hun online verkeer en conversies na onze werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en succesvolle track record zijn wij in staat om de meest effectieve oplossing voor jouw bedrijf te bieden.

Wij geloven dat een goede samenwerking de sleutel is tot succes, daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te begrijpen en te helpen deze te realiseren.

web icon light bulb

Define

Eerst definieren samen jouw uitdaging. Vervolgens gaan onze professionals aan de slag met een plan van aanpak, compleet afgestemd op jouw situatie!

web icon design

Design

Vervolgens designen we de oplossing voor jou. Dit kan een complete website zijn of bijvoorbeeld een Google advertentie campagne voor jouw product.

web icon adjust

Monitor

Wanneer de oplossing live staat is het van groot belang te monitoren hoe het presteert. Dit doen wij aan de hand van een ovezichtelijk dashboard en rapportage

web icon code

Build

Op basis van de inzichten uit de monitor fase bouwen we verder. Zo realiseren we een zo optimaal mogelijke conversie van jouw product.

Klaar om jouw idee tot leven te laten komen?

We zijn beschikbaar!
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Klantcases

Website Redesign

Site voor coach

Voor Vitaliteitsreizen.nl hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. De site die live stond was sterk verouderd qua design maar ook niet meer up-to-date. Ook was deze site niet geoptimaliseerd voor conversie waardoor er weinig tot geen reactie kwam.

Vitaliteitsreizen
Joossesweg

Website Development

Site voor vakantie accomodatie verhuur

Voor Joossesweg65.nl hebben wij een site gebouwd en deze voorzien van een boeking systeem. Vervolgens hebben we de site optimaal ingericht voor Google waardoor er veel bezoekers de site organisch weten te vinden.

Website Development

Site voor installateur

Pardus Security is een installateur van alarm- en camerasytemen. Voor deze dienstverlening hebben ze bij ons een site laten ontwikkelen.

Pardus Security

Over ons

Different Marketing

Wij zijn een fullservice marketingbureau. Dit betekend voor ons vooral dat wij onze klanten willen ontzorgen van A tot Z.Ā 

Onze voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

  • Websites maken
  • Bestaande websites verbeteren
  • Online adverteren
  • Totaalpakket rondom marketing leveren
Different Marketing fullservice marketing bureau

Onze diensten

Webdesign

Website Design, ook wel webdesign genoemd doet Different Marketing anders! Waar veel bedrijven klakeloos de site bouwen waar jij naar vraagt nemen wij een actieve en adviserende rol in. Door onze ervaring weten we wat er werkt, ook in jouw branche.

Webshop laten maken

Je wilt je producten of diensten gemakkelijk en snel verkopen via een webshop, maar weet niet waar te beginnen?

Different Marketing kan in afzienbare tijd een webshop opleveren afgestemd op jouw doelgroep. Op deze manier verhoog je de kans op conversie enorm.

Search Engine Optimalisation

Met zoekmachine optimalisatie, oftwel SEO brengen we jouw website of webshop naar een hoger niveau in Google.

Het voordeel hiervan? Hoger in Google betekent vaker gezien worden door jouw doelgroep. Hierdoor is de kans vele malen groter dat jouw doelgroep op jouw site terecht komt.

Emailmarketing

Emailmarketing uitbesteden bij Different Marketing = succesen boeken.

Wij kunnen emailmarketing inzetten op twee manieren, namelijk: meer sales uit bestaande klanten & het verhogen van engagement met prospects.

Website beheer

Je website al een tijdje niet meer geupdate? Dan is ons website beheer pakket perfect voor jou!

Wanneer Different Marketing jouw site in beheer neemt zorgen we dat deze altijd up-to-date is en voorzien is van bijvoorbeeld het laatste nieuws rondom jouw onderneming.

Social Media Advertising

Online adverteren is niet alleen SEA (Google). Doordat een groot deel van jouw doelgroep op social media te vinden is, kan jij ze hier ook bereiken.

Dit kan door een goede social media strategie in combinatie met Social Media Advertising!

Search Engine Advertising

Wil je snel resultaat? Dan kom je al snel op SEA uit. Je zet hier in op zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt en betaald op bovenaan in google vermeld te worden.

Hierdoor ziet jouw doelgroep je vanaf dag 1 staan in google!

Meer weten over online marketing?

Jordi van Cappelle Co founder PEER.

Fijne samenwerking gehad! De heren hebben een topproduct afgeleverd. Goede communicatie en kwamen zelf ook met ideeĆ«n, dus al met al heel erg tevreden.”

Jordi van Capelle

Joossesweg 65 klant van Different Marketing

“Sinds onze nieuwe site worden wij online erg goed gevonden en verhuren we onze accomodatie met gemak het hele seizoen door.”

Joossesweg65.nl

Klaar voor de volgende stap? šŸš€

We helpen je graag je online aanwezigheid naar het volgende niveau te tillen!