Online marketing bureau Veenendaal

Wij doen marketing anders.

Met onze no-nonsense transparante aanpak maken wij (online) marketing toegankelijk voor iedereen!

Different Mascotte

Welkom bij ons online marketing bureau in Veenendaal!

Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de online zichtbaarheid van bedrijven. Onze missie is om jou te helpen je (online) doelen te bereiken door middel van effectieve en efficiƫnte online marketingstrategieƫn. Onze diensten omvatten onder andere: zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadvertenties (SEA), social media advertising en webdesign.

 

Ons team van ervaren professionals zorgen dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten komt:

  • Zo zijn onze SEO-strategieĆ«n er op gericht om de organische zoekresultaten van uw website te verbeteren. Hierdoor krijgt jouw bedrijf meer zichtbaarheid krijgt bij je doelgroep.
  • Onze SEA-campagnes zorgen ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de zoekresultaten staat wanneer potentiĆ«le klanten zoeken naar producten of diensten die je aanbiedt.
  • Onze social media marketing campagnes zorgen ervoor dat jouw bedrijf een grotere online aanwezigheid heeft en meer interactie heeft met je doelgroep.
  • Onze webdesigners zorgen ervoor dat jouw bedrijf er online professioneel uitziet en je website eenvoudig te gebruiken is voor je bezoekers, wat uiteindelijk leidt tot een grotere kans op conversies.

 

Werkwijze

Define werkwijze

Define

Samen definiƫren wij jouw uitdaging. Vervolgens gaan onze professionals aan de slag met een plan van aanpak, compleet afgestemd op jouw situatie!

Design werkwijze

Design

Wij ontwerpen vervolgens de perfecte oplossing voor jou. Van het bouwen van een complete website tot en met een Google Ads-campagne voor jouw product.

Monitor werkwijze

Monitor

Zodra de oplossing live staat, is het van groot belang om te monitoren hoe deze presteert. Wij doen dit aan de hand van een overzichtelijk dashboard en rapportage.

Build werkwijze

Build

Na het analyseren van de inzichten uit de monitorfase gaan we verder met als doel een zo optimaal mogelijke conversie van jouw product te bereiken.

Onze werkwijze

Onze aanpak is gebaseerd op data en we gebruiken de nieuwste technologieƫn om jouw campagnes te meten en te optimaliseren.

We analyseren je doelgroep en concurrenten uitgebreid om een ā€‹ā€‹strategie te ontwikkelen die specifiek is afgestemd; niet alleen op jouw bedrijf, maar vooral ook op jouw potentiele klanten!

Onze professionals houden zich continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de online marketingwereld, zodat we altijd de meest effectieve oplossingen kunnen bieden.

Onze klanten zien dan ook vaak een significante toename van hun online verkeer en conversies na onze werkzaamheden. Dankzij onze jarenlange ervaring en succesvolle track record zijn wij in staat om de meest effectieve oplossing voor jouw bedrijf te bieden.

Wij geloven dat een goede samenwerking de sleutel is tot succes, daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen te begrijpen en te helpen deze te realiseren.

Onze diensten

Webdesign

Is jouw bedrijf toe aan de volgende (online) stap? Dan is Different Marketing een geschikte partner! Samen zorgen we voor een ijzersterke online aanwezigheid.

Website laten maken

Ben je op zoek naar een professionele website voor jouw bedrijf? Different Marketing kan je hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij weten precies wat nodig is om een optimale website te creĆ«ren die perfect aansluit bij jouw doelgroep. šŸ˜‰

Website updaten / beheren

Is jouw website al een tijdje verwaarloosd? Dat is zonde! Samen met jou brengen we daar graag verandering in.

Met een up-to-date website behaal je meer rendement.

Webshop laten maken

Als je jouw producten en/of diensten online wilt verkopen, is een webshop een uitstekende keuze!

Bij de realisatie van jouw online winkel staan we klaar om je te helpen.

diensten van Different Marketing

Online marketing

Is jouw organisatie al geruime tijd online actief, maar haal je er nog niet het gewenste rendement uit? Dan wordt het tijd om online marketing toe te passen! Ons team staat klaar om je hierbij te helpen!

Hoger scoren in Google

Wil je samen met Different Marketing hoger scoren in Google? Dan kunnen wij dat voor jou realiseren met behulp van SEO! Door jouw website te optimaliseren, zorgen we ervoor dat deze organisch beter gevonden wordt in Google.

Adverteren in Google

Wil je direct hoger in Google verschijnen? Dat kun je bereiken met behulp van het advertentieplatform van Google! Wij staan klaar om je te helpen bij het optimaal inrichten van je advertenties, zodat je de beste resultaten behaalt.

Content marketing

Wil je scoren bij jouw doelgroep? (en stiekem ook een beetje bij Google..) Dan is content marketing een uitstekende tool!

Wij helpen je graag met het creƫren van ijzersterke content die we vervolgens aan de hand van een overzichtelijke contentkalender voor je uitrollen!

Klaar om jouw idee tot leven te laten komen?

Wij zijn beschikbaar!
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Klantcases

Website Redesign

Site voor coach

Voor Vitaliteitsreizen.nl hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. De site die live stond was sterk verouderd qua design maar ook niet meer up-to-date. Ook was deze site niet geoptimaliseerd voor conversie waardoor er weinig tot geen reactie kwam.

Vitaliteitsreizen
Joossesweg

Website Development

Site voor vakantie accomodatie verhuur

Voor Joossesweg65.nl hebben wij een site gebouwd en deze voorzien van een boeking systeem. Vervolgens hebben we de site optimaal ingericht voor Google waardoor er veel bezoekers de site organisch weten te vinden.

Website Development

Site voor installateur

Pardus Security is een installateur van alarm- en camerasytemen. Voor deze dienstverlening hebben ze bij ons een site laten ontwikkelen.

Pardus Security

Over ons

Different Marketing

Jouw marketing bureau in Veenendaal.

Wij zijn een fullservice marketingbureau. Dit betekend voor ons vooral dat wij onze klanten willen ontzorgen van A tot Z.

Different Marketing fullservice marketing bureau

Onze diensten

Webdesign

Website Design, ook wel webdesign genoemd doet Different Marketing anders! Waar veel bedrijven klakeloos de site bouwen waar jij naar vraagt nemen wij een actieve en adviserende rol in. Door onze ervaring weten we wat er werkt, ook in jouw branche.

Webshop laten maken

Je wilt je producten of diensten gemakkelijk en snel verkopen via een webshop, maar weet niet waar te beginnen?

Different Marketing kan in afzienbare tijd een webshop opleveren afgestemd op jouw doelgroep. Op deze manier verhoog je de kans op conversie enorm.

Search Engine Optimalisation

Met zoekmachine optimalisatie, oftwel SEO brengen we jouw website of webshop naar een hoger niveau in Google.

Het voordeel hiervan? Hoger in Google betekent vaker gezien worden door jouw doelgroep. Hierdoor is de kans vele malen groter dat jouw doelgroep op jouw site terecht komt.

Search Engine Advertising

Wil je snel resultaat? Dan kom je al snel op SEA uit. Je zet hier in op zoekwoorden waar jouw doelgroep op zoekt en betaald op bovenaan in google vermeld te worden.

Hierdoor ziet jouw doelgroep je vanaf dag 1 staan in google!

Website beheer

Je website al een tijdje niet meer geupdate? Dan is ons website beheer pakket perfect voor jou!

Wanneer Different Marketing jouw site in beheer neemt zorgen we dat deze altijd up-to-date is en voorzien is van bijvoorbeeld het laatste nieuws rondom jouw onderneming.

Social Media Advertising

Online adverteren is niet alleen SEA (Google). Doordat een groot deel van jouw doelgroep op social media te vinden is, kan jij ze hier ook bereiken.

Dit kan door een goede social media strategie in combinatie met Social Media Advertising!

Meer weten over online marketing?

Jordi van Cappelle Co founder PEER.

Fijne samenwerking gehad! De heren hebben een topproduct afgeleverd. Goede communicatie en kwamen zelf ook met ideeĆ«n, dus al met al heel erg tevreden.”

Jordi van Capelle

Joossesweg 65 klant van Different Marketing

“Sinds onze nieuwe site worden wij online erg goed gevonden en verhuren we onze accomodatie met gemak het hele seizoen door.”

Joossesweg65.nl