Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Discussieer mee  

0

Discussion – 

0

Van online visitekaartje naar leadgenerator

Van online visitekaartje naar leadgenerator

Vroeger was het al heel wat als je bedrijf een Website had. Het was in weze je visitekaartje, maar dan online!

Inmiddels is er veel veranderd en hierdoor veel meer mogelijk met je bedrijfs Website. In de praktijk zien we dat veel bedrijven nogsteeds de ouderwetse insteek hebben met hun website en niet optimaal gebruik maken van deze ontwikkelingen. “Ik heb een site online staan, dat is toch voldoende?”

Ja & nee, tuurlijk; het is al heel wat dat je überhaupt een site online hebt staan, maar wordt deze ook gevonden door je doelgroep? En wanneer je doelgroep op je site terecht komt, is het dan voor hen duidelijk wat je doet? En nog belangrijker, heeft je site de functionaliteiten om van een bezoeker een lead te maken?

De leadgeneator
Eigenlijk wil je dat alles wat je online doet (dus ook je Website) uiteindelijk resulteert in nieuwe klanten. Je Website moet dus een ware leadgenerator worden waar klanten zich vanzelf bij jou melden, zonder dat jij er achter aan moet zitten.

Om dit te realiseren zet je Differentmarketing.nl in! Onze insteek wanneer wij een website realiseren is namelijk dat deze zichzelf altijd dubbel en dwars moet terugverdienen. Ons werk is pas ”gedaan” wanneer jij overspoelt wordt met (relevante) leads!

Dit realiseren we door jouw doelgroep haarscherp in kaart te brengen en jouw website hier op af te stemmen. Hierdoor geeft jouw site antwoord op de vragen die spelen bij jouw doelgroep. Een bezoek zal dan ook in veel gevallen resulteren in een conversie, jij hebt immers de oplossing voor hun uitdaging!

Rijk-Jan

Rijk-Jan is één van de co-founders van Different Marketing. Met inmiddels heel wat ervaring op het gebied van zowel off- als online marketing voorziet hij jou van bewezen marketing advies. 🚀

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *