Van online visitekaartje naar leadgenerator

Van online visitekaartje naar leadgenerator

Vroeger was het al heel wat als je bedrijf een Website had. Het was in weze je visitekaartje, maar dan online!

Inmiddels is er veel veranderd en hierdoor veel meer mogelijk met je bedrijfs Website. In de praktijk zien we dat veel bedrijven nogsteeds de ouderwetse insteek hebben met hun website en niet optimaal gebruik maken van deze ontwikkelingen. “Ik heb een site online staan, dat is toch voldoende?”

Ja & nee, tuurlijk; het is al heel wat dat je überhaupt een site online hebt staan, maar wordt deze ook gevonden door je doelgroep? En wanneer je doelgroep op je site terecht komt, is het dan voor hen duidelijk wat je doet? En nog belangrijker, heeft je site de functionaliteiten om van een bezoeker een lead te maken?

De leadgeneator
Eigenlijk wil je dat alles wat je online doet (dus ook je Website) uiteindelijk resulteert in nieuwe klanten. Je Website moet dus een ware leadgenerator worden waar klanten zich vanzelf bij jou melden, zonder dat jij er achter aan moet zitten.

Om dit te realiseren zet je Differentmarketing.nl in! Onze insteek wanneer wij een website realiseren is namelijk dat deze zichzelf altijd dubbel en dwars moet terugverdienen. Ons werk is pas ”gedaan” wanneer jij overspoelt wordt met (relevante) leads!

Dit realiseren we door jouw doelgroep haarscherp in kaart te brengen en jouw website hier op af te stemmen. Hierdoor geeft jouw site antwoord op de vragen die spelen bij jouw doelgroep. Een bezoek zal dan ook in veel gevallen resulteren in een conversie, jij hebt immers de oplossing voor hun uitdaging!

Van online visitekaartje naar leadgenerator

door | sep 26, 2022 | Blogs | 0 Reacties

Deze blog is geschreven door:

Different Marketing

Different Marketing

Fullservice online marketing bureau

Different Marketing is een fullservice online marketing bureau. Onze jarenlange kennis rondom online marketing delen we graag middels onze blog. Wij posten regelmatig blogs met tips en tricks rondom online marketing.