Het Different Marketing logo

Wanneer je op google zoekt op: ”not equal” krijg je het ≠ symbool. Dit is wat onze inspiratie was voor het Different Marketing logo.

not equal

Niet gelijk aan, oftwel net ff anders!

Dat is hoe de dienstverlening van Different Marketing is. Als fullservice marketing bureau geloven wij in een no-nonsense en transparante aanpak. Dat betekend voor ons vooral dat wij het niet spannender maken dan dat het is, alleen diensten inzetten waarvan we op voorhand zien dat ze het verschil voor jouw bedrijf kunnen maken en je altijd in heldere rapportages meenemen in de uitgevoerde werkzaamheden en de geboekte voortgang.

Het logo

We willen het dus anders doen, dit moet dan ook uit alles blijken was ons idee. Om deze reden hebben we dit ”not equal” symbool verwerkt in ons logo:

Different Marketing

De naam

Wij willen met onze dienstverlening echt anders zijn dan andere marketing bureaus en hiermee het verschil maken voor onze klanten, met een website die zichzelf meer dan terugverdient: dat is ons doel!

Hierdoor was tijdens de oprichting van Different Marketing de naam Different al snel geboren.

Het Different Marketing logo

door | okt 30, 2023 | Blogs | 0 Reacties

Deze blog is geschreven door:

Different Marketing

Different Marketing

Fullservice online marketing bureau

Different Marketing is een fullservice online marketing bureau. Onze jarenlange kennis rondom online marketing delen we graag middels onze blog. Wij posten regelmatig blogs met tips en tricks rondom online marketing.