Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of over een marketing vraagstuk in het algemeen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om deze te bespreken!

Waar wacht je nog op?

Vertel ons over jouw marketing uitdaging!

Laten we samen jouw online aanwezigheid naar het volgende niveau brengen 🚀

7 + 7 =

* We beantwoorden altijd binnen 1 tot 2 werkdagen je bericht.

FAQ

De meest aan ons gestelde vragen lees je hieronder, staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat kost het om door jullie een site te laten ontwerpen?

Bij het bouwen van een website komt meer kijken dan je denkt. Waar onze conculega's zich vaak beperken tot puur en alleen het opleveren van een functionele website gaan wij een stap verder! 

Op deze manier leveren we altijd kwalitatieve websites op. Afhankelijk van de wensen en behoeften die jij in een site hebt hebben wij diverse prijs pakketen. 

Waarom zou ik voor Different Marketing kiezen?

Bij Different Marketing doen we marketing echt anders. Door onze persoonlijke aanpak in combinatie met een grote interesse voor jouw bedrijf, branche en doelgroep realiseren we alleen maatwerk die je verder gaat helpen.

Door een website waar nodig vanaf de grond af aan op te bouwen spelen we echt in op de wensen en behoeften van jouw doelgroep. Op deze manier resulteren sites van Different Marketing in meer conversie!

Wij kijken namelijk niet alleen door een marketing bril naar je website maar ook met een gezonde sales blik. Op deze manier maken we niet alleen sites die er mooi uitzien maar vooral sites die zichzelf terugverdienen!

Social media? Dat is niks voor mij!

(ookal is dit geen vraag... 😉 ) is dit wel een veel gehoord statement. Vaak doet men namelijk de aanname dat dit veel tijd moet kosten of dat het bijvoorbeeld niet past bij de doelgroep. 

Die tijd, die hebben wij bij Different Marketing! Doordat wij ervaren zijn op dit gebied kunnen wij dit vaak ook in zeer korte tijd realiseren. 

En wat betreft je doelgroep... Bijna iedereen besteed een groot deel van zijn of haar tijd op social media. Binnen deze tijd zijn ze dus te bereiken, via je eigen account (organisch) of door middel van betaalde acties (advertising). 

Samen sparren over jouw social media strategie? Neem gerust contact op!

Ik zie de dienst waar ik naar op zoek ben niet op jullie site

Wij bieden een grote diversiteit aan diensten aan, waaronder: Webdesign, SEA, SEO, Email Marketing en Social Media Marketing. 

Naast deze diensten hebben wij een enorm grote interesse in alles rondom zowel off- als online marketing. 

De kans is dus groot wanneer jij op zoek bent naar een bepaalde marketing gerelateerde dienst dat Different Marketing je ook hiermee verder kan helpen. 

Op deze manier kunnen wij met trots zeggen dat we echt een fullservice marketing bureau zijn.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kunnen jullie ook mijn huidige site beheren / hosten?

Dit kunnen wij absoluut! Je huidige site (& dus ook je domeinnaam + emailadres) kunnen wij verhuizen naar onze snelle servers. 

Vanaf dat moment kunnen wij ook je site in beheer nemen. Wil je bijvoorbeeld een maandelijkse back-up? Of aanpassingen doorvoeren? Bijna alles is mogelijk bij Different Marketing!

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Zien jullie jezelf als one-stop-shop of als lange termijn partner?

Afhankelijk van wat wenselijk is zien wij onszelf in 90% van de gevallen zeker als lange termijn partner. Je koopt bij Different Marketing echt een stukje expertise in op het gebied van Marketing. 

Door ons echt te verdiepen in jouw bedrijf / branche en lang betrokken te blijven kunnen we echt het verschil maken. Deze persoonlijke aanpak is wat ons onderscheid binnen de markt. 

Kunnen jullie mij een #1 positie in Google beloven?

Wanneer iemand je deze belofte doet, adviseren wij om snel om te keren. Een #1 positie in Google is namelijk sterk afhankelijk van verschillende factoren.

Zijn er bijvoorbeeld in jouw branche andere partijen actief die met enorm veel budget de #1 posities veroveren? Dan kan het wellicht zelfs interessant zijn om te kijken naar alternatieven zoals: SEO of bijvoorbeeld Social Media Advertising.

Een (SEO) strategie opstellen zonder loze beloftes? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waarom zou ik kiezen voor emailmarketing?

Emailmarketing is een enorme conversie booster. Vaak zetten we deze tool namelijk in om bestaande klanten te bereiken. Niet alleen om ze betrokken te houden bij jouw merk, maar ook omdat ze als is bij je gekocht hebben!

Doordat deze doelgroep al een keer is overgegaan tot aankoop van jouw dienst / product is deze sneller geneigd om nogmaals een aankoop te doen. 

Sparren over een emailstrategie met onze emailspecialisten? Neem gerust contact op!